Hoppa till huvudinnehållet

Nu lyfter första planet från Karlstad mot Medelhavet: ”Helt fullbokad”

Publicerad:
Från 9 augusti till 12 oktober kan du resa till både Mallorca och Rhodos från Karlstad Airport.
Från 9 augusti till 12 oktober kan du resa till både Mallorca och Rhodos från Karlstad Airport. Foto: Michael Probst

Nu drar resorna till Mallorca och Rhodos igång från Karlstad Airport. Suget efter utomlandsresor verkar vara högt, många turer är redan välbokade.

För den spontane resenären finns det dock fortfarande hopp om att få sig en plats till solen.

Sommaren är inte slut än och för den som fortfarande har semester kvar kan en spontanresa till Medelhavet kanske inte vara så fel?

Den 9 augusti drar nämligen höstsäsongen för charterresor till Mallorca och Rhodos igång från Karlstad Airport och trycket verkar vara högt.

Charlotte Hallencreutz, talesperson för Ving, berättar att tisdagens avgång till Mallorca är helt fullbokad, men att det finns platser kvar till Rhodos nu på torsdag.

– Nu när många börjar återvända till jobb, och snart även till skolor, så finns en del platser kvar kommande veckor till båda resmålen, säger hon.

Senare under hösten är det dock fler som varit bokningsbenägna i förtid.

– Efter skolstart i slutet av augusti och i september är vädret behagligt vid Medelhavet och skön temperatur i havet vilket många föredrar, vissa avgångar i september är därför mycket välbokade, så det gäller att boka om man vill komma iväg, säger Charlotte Hallencreutz.

Resorna till Mallorca och Rhodos pågår fram till 12 oktober.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilMallorcaResorRhodosVing

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.