Ersätt Centrumhuset i Deje med ett nytt hus

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att Centrumhuset i Deje ska ersättas med ett nytt hus.
Foto: Lisa Dammvik
Forshaga kommun vill hantera frågan om ett köp av Centrumhuset i Deje "på ett klokt sätt". Låter bra. Men ingenting har hänt på en hel mandatperiod.

Vår motion för ett år sedan om att ersätta den förfallna byggnaden med ett nytt hus, skickade Lawén och Adrian till FABO, som - efter att ha funderat på saken i nio månader - meddelade att de varken ville eller kunde göra något.

Det klokaste väljarna i vår kommun kan göra för att få något gjort är att rösta på Liberalerna om en dryg månad. Tillsammans med andra partier som förlorat tålamodet, är vi beredda att sätta fart från dag ett.

Gunnar Ström

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.