Hoppa till huvudinnehållet

Första omgången efter uppehållet när Kvarnsveden U möter Lysvik

Publicerad:

Den 39 dagar långa ledigheten är över i dag när Kvarnsveden U möter Lysvik på hemmaplan på Stora Ensoplanen i division 2 västra Svealand dam i fotboll. Kvarnsveden U fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Rynninge, Lysvik gick poänglösa ur mötet med Hertzöga 2 (0-2).

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 1 maj slutade 0-0.

Kvarnsveden U har bara 0 segrar på fem försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollKvarnsveden ULysviks IF damStora Ensoplanen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.