Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen hoppas bryta trenden

Publicerad:

Rävåsen jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Mallbacken borta på Strandvallen. Inför dagens match har bortalaget sex förluster i rad i Elitettan i fotboll, och har halkat ner till 13:e plats i tabellen. Mallbacken har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

När lagen möttes senast, 3 april på Kemab Arena, slutade det med seger för Mallbacken med 7-0.

Rävåsen har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Älvsjö AIK. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

ElitettanFotbollMallbackens IFRävåsenStrandvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.