Man rånad i sitt hem av maskerad person

Publicerad:
Ett rån anmäldes i Melleruds kommun på fredagsmorgonen. Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 09.39 på fredagsmorgonen blev en man i 45-årsåldern rånad i sitt hem i Åsensbruk i Melleruds kommun.

Polisen berättar på sin webbplats att en maskerad man tog sin in i mannens bostad och slog honom i huvudet och på kroppen med någon form av tillhygge. Gärningsmannen ska senare ha tagit mannens mediciner, tre telefoner, kontanter och bankkort. En kvinna fanns också i bostaden, men hon utsattes inte för något våld.

Gärningsmannen försvann på platsen och än finns ingen misstänkt. En anmälan om rån och grovt hemfridsbrott har upprättats.

Artikeltaggar

ÅsensbrukBrott & blåljusGrovt hemfridsbrottRån

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare