Hoppa till huvudinnehållet

Man rånad i sitt hem av maskerad person

Publicerad:
Ett rån anmäldes i Melleruds kommun på fredagsmorgonen. Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 09.39 på fredagsmorgonen blev en man i 45-årsåldern rånad i sitt hem i Åsensbruk i Melleruds kommun.

Polisen berättar på sin webbplats att en maskerad man tog sin in i mannens bostad och slog honom i huvudet och på kroppen med någon form av tillhygge. Gärningsmannen ska senare ha tagit mannens mediciner, tre telefoner, kontanter och bankkort. En kvinna fanns också i bostaden, men hon utsattes inte för något våld.

Gärningsmannen försvann på platsen och än finns ingen misstänkt. En anmälan om rån och grovt hemfridsbrott har upprättats.

Artikeltaggar

ÅsensbrukBrott & blåljusGrovt hemfridsbrottRån

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.