Vi är näst bäst i världen på elbilsladdning efter Norge

Insändare
PUBLICERAD:
”Tidigare i år släppte Tesla en stor del av sitt laddnätverk fritt även för andra bilmärken och långa resor med elbil går numera väldigt smidigt”, skriver insändarskribenten.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Svar till Jan Erik Byström, NWT 27 juli

Tyvärr verkar du fått skamligt dålig information från din bilförsäljare när du köpte bilen. Två saker alla elbilister MÅSTE upplysas om av bilförsäljare är hur snabbt bilen kan laddas med växelspänning (AC) respektive likspänning (DC) och att det är en enorm skillnad på de båda.

Kan rekommendera den suveräna svenska appen "A better route planner" vid långresor. Tidigare i år släppte Tesla en stor del av sitt laddnätverk fritt även för andra bilmärken och långa resor med elbil går numera väldigt smidigt. Lycka till!

Mycket nöjd elbilsägare sedan tre år tillbaka

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.