Hells Angels som trafikpoliser

Insändare
PUBLICERAD:
”Nu är det väl ändå dags för våra politiker och myndigheter att sätta ner foten gentemot alla stolligheter som sker”, skriver insändarskribenten.
Foto: My Matson
Jaha, så har nu dessa förvuxna barn som fortfarande leker indian och cowboy och klär ut sig i västar där de påstår sig vara någon sorts änglar, varit i farten igen.

Kanske har de kommit på ett nytt sätt att tjäna pengar genom myndighetsutövning som trafikpoliser? Vad är nästa affärsområde, brottsutredning kanske? Då slipper ju polisen två betungande arbetsuppgifter och kan ägna sig åt annat (o)viktigt.

Egentligen är det förvånansvärt upprörande att representanter från polisen kan ta så lätt på detta, enligt uttalande i media. Men det är klart att om vi släpper dessa arbetsuppgifter till de vuxna barnen med västar och låter radikala muslimer sköta gatupatrulleringen i de så kallade utsatta områdena (ifall någon kvinna skulle begå det hemska brottet att inte täcka håret eller gå ut och handla ensam utan manligt "förkläde") så är vi på god väg att fullständigt rasera det rättssamhälle som våra föregångare byggt upp under hundratals år. Och raserandet har gått fort, det har bara tagit cirka 50 år, om man tittar bakåt. Var är vi om ytterligare 50 år? Kanske finns det en politisk koalition med kriminella och radikala islamister som delat upp samhället och sköter rösträkningen i de (o)fria val som då eventuellt hålls? Om vi inte stämmer i bäcken, vilket våra politiker och myndigheter ännu inte gjort, så lär vi få ännu svårare att bygga den damm som kommer behövas för att stoppa den flodvåg som är på väg att drabba vårt land. Nu är det väl ändå dags för våra politiker och myndigheter att sätta ner foten gentemot alla stolligheter som sker. Om inte lär de själva drabbas av att få foten på ett ställe där de inte vill ha den, i arslet av väljarna eller i ansiktet av de kriminella/radikala islamisterna.

Är det verkligen så illa? Ja, och värre verkar det bli om inget görs. Det är snart val, tänk om folk kunde vakna upp och rösta på de som vill bevara grunden i vårt samhällsbygge. Om inte grunden bevaras kommer snart hela bygget att rasa. Vi är på god väg, tyvärr.

Roland

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.