Hoppa till huvudinnehållet

Lyckades inte provocera

Publicerad:
I oförrättat ärende.
I oförrättat ärende. Foto: Tommy Pedersen

Detta är en ledarartikel som uttrycker Nya Wermlands-Tidningens politiska linje. NWTs politiska etikett är konservativ.

Den extremistiske politikern Rasmus Paludan misslyckades kapitalt med sin provokation i fredags. Kronoparksborna lät sig inte provoceras av hans framträdande utan hörsammande uppmaningen om att ignorera honom. Det var mest media och polis som bevakade hans framträdande.

Istället var det många som samlades på Klasmossens IP för andra aktiviteter. Kronoparken visade sig från sin bästa sida. Det är så det skall vara. Paludan vill provocera fram bråk, kravaller och upplopp. Nu blev det inget med det. Vi får hoppas alla har lärt sig något av det och inte ger provokatören vatten på sin kvarn.

Artikeltaggar

DemonstrationerExtremismKronoparkenLedareMedierPolisenRasmus PaludanVåldsamt upplopp