Hoppa till huvudinnehållet

Efter 34 dagars uppehåll: Rävåsen möter Växjö

Publicerad:

Matchledigheten är över och Växjö gästar i dag Rävåsen på Kilsta IP i Elitettan i fotboll. Hemmalaget har fem förluster i rad, senaste mot Alingsås FC med 0-10. Växjö har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med trettondeplacerade Rävåsen.

Rävåsen ligger på 13:e plats i tabellen inför matchen, medan Växjö är trea. 22 poäng skiljer lagen åt.

Växjö är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

ElitettanFotbollKilsta IPRävåsenVäxjö

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.