Hoppa till huvudinnehållet

Betyg: Degerfors bästa spelare mot Sirius

Publicerad:
Degerfors Joe Gyau och Sirius Johan Karlsson. Foto: Tobias Sterner/BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 0–2-förlusten borta mot Sirius.

Joe Gyau

Högerbacken Gyau stod för en ny fin insats i Degerfors, framför allt offensivt. Det var nära att Joe Gyau tidigt assisterade till ett mål och han var helt klart en av DIF:s bästa spelare i bortaförlusten mot Sirius.

Jeff Gal

Målvakten Gal gjorde andra raka starten i DIF-målet och mot Sirius gjorde han flera fina räddningar. Jeff Gal hjälpte Degerfors till att det länge bara var 0–1-underläge innan 0–2 kom i 87:e minuten. Gal räddade även en straff på tilläggstid.

Diego Campos

Campos låg som vanligt bakom mycket i Degerfors offensiv. Han levererade ofta bra bollar på fasta situationer, exempelvis hörnor och frisparkar.

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollJeff GalJoe Gyau

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.