Hoppa till huvudinnehållet

Dramatik i Årjängs Stora Sprinterlopp

Publicerad:
Don Fanucci Zet infriade förväntningarna i Årjängs Stora Sprinterlopp.
Don Fanucci Zet infriade förväntningarna i Årjängs Stora Sprinterlopp. Foto: LJ

Det blev ett sevärt Årjängs Stora Sprinterlopp. När krutröken hade lagt sig gick segern till storfavoriten Don Fanucci Zet.

Don Fanucci Zet var storfavorit till segern i Årjängs Stora Sprinterlopp, och visst var han med när segerchecken skulle skrivas ut. Efter ett sista varv i tredjespår såg han ut att gå mot segern när skrällen Brother Bill kom med en snabb avslutning. När mållinjen korsades var det svårt att skilja dem åt. Först efter ett uppförstorat målfoto stod det klart att Don Fanucci Zet hade infriat förväntningarna.

– Oavsett gjorde han ett jäkla lopp. Han fick öppna upp sig en del, han fick tugga på i spåren. Vilken kämpe, otroligt, sa tränaren Daniel Redén i TV4:s sändning från tävlingarna.

Längre text kommer senare

Artikeltaggar

ÅrjängÅrjängs Stora SprinterloppÅrjängstravetDaniel RedénTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.