NWT Krim: Välkänd gängledare i krogslagsmål på populär nattklubb

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Han är ledare för ett kriminellt gäng som styr stora delar av narkotikahandeln i Karlstad.
NWT Krim berättar mer om den 30-årige mannen som nu är häktad för att ha misshandlat en vakt på en populär nattklubb.
Hör även högerextreme politikern Rasmus Paludan berätta varför han vill hålla ett politiskt möte på Kronoparken.

Den 30-årige mannen har varit ett välkänt namn och polisen i Värmland i mer än tio år och han är dömd för ett stort antal brott.

När han för två veckor sedan greps av polis i samband med ett bråk i entrédörren till en populär nattklubb i Karlstad valde tingsrätten att häkta honom för hot och våld mot tjänsteman.

NWT Krim går in närmare på vad det var som hände samt mannens kriminella bakgrund.

– Ytterligare två personer som ingår i samma kriminella gäng är misstänkta för brott i samband med krogbråket, säger krimreporter Nicole de Bouczan.

Podden har även talat med kontroversielle högerextreme politikern Rasmus Paludan som berättar varför han vill hålla ett politiskt möte på Kronoparken i Karlstad.

Dessutom det senaste om det misstänkta mordförsöket utanför restaurang Strand i Karlstad där en 35-årig småbarnspappa blev svårt knivskuren.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.