Hoppa till huvudinnehållet

Travspanarens succé – andelsspelet gav sju rätt på V75: ”Större system på gång”

Publicerad:
Rackham dundrar in som segrare och skrällen – och storvinsten för vår travtippare Oliver Johansson – är ett faktum. Foto: Mikael Rosenquist

Vår travspanare Oliver Johansson har slagit till igen. I helgen gick hans andelsspel på V75 in och 20 andelar får dela på 196 000 kronor i vinst.

– Det har varit lite stolpe ut några helger, nu flöt allt på – jättekul!, säger andelsmakaren själv.

I början av året tog ett kompisgäng rygg på Oliver Johanssons travtips här på sajten, och där blev det fest och glädjeyra när sju rätt sprakade till på kupongen.

I helgen var det dags igen. Oliver Johansson bjöd på sin spaning inför V75 i Halmstad, och var åter i högform. Hans spiktips (Hidalgo Heldia) satt, och i sista avdelningen flaggade han för Rackham.

Som vanligt hade Oliver snickrat ihop andelsspel inför tävlingarna, och samtliga 20 andelar blev sålda inför starten.

– Andelarna kostade 180 kronor styck, och systemet gick på 3300 kronor, berättar Oliver.

Hur gick tankarna när du gjorde systemet?

– Det kändes som rätt öppna lopp på förhand, och jag hade lagt ner mycket tid precis som varje vecka. Det kändes som att jag var bra påläst, och nu stämde ju idéerna och tankarna.

I andra avdelningen hade Oliver elva hästar med i sitt system, och där vann favoriten – typiskt!

– Det blev ju lite i efterhand att jag tänkte ”tänk om den eller den hästen hade vunnit istället, då hade det ju kunnat bli miljonen”, menar han.

Men man ska inte gråta över spilld mjölk eller favoriter som vinner. För i sista avdelningen föll favoriterna – och Olivers tips klev fram.

Oliver Johanssons andelsspel på helgens V75 i Halmstad blev en stor succé med sju rätt och nära 9800 kronor i utdelning per andel.
Oliver Johanssons andelsspel på helgens V75 i Halmstad blev en stor succé med sju rätt och nära 9800 kronor i utdelning per andel. Foto: Lisa Olaison

Tufft lopp

Just Rackham, som Oliver dessutom tipsade om i sin spaning hos oss, visade sig bli guld värd.

– Jag spikade honom förra veckan, men han galopperade och jag tänkte inför lördagen att ”nu blir han inte lika spelad”.

Det visade sig stämma. Rackham bjöd på ett panglopp och skrällvann.

– Jag var i Degerfors och kollade på fotboll med kompisarna och följde loppen i telefonen när allt avgjordes. Rackham fick ett tufft lopp, och jag tänkte att ”nu blir det för jobbigt” men så blev det ju inte.

Känslan när sju rätt satt?

– Jätteglad såklart, och så roligt för alla som köpt andel och gett mig förtroende!

Drygt 196 000 kronor blev vinstsumman, som 20 andelar nu delar på. Alltså drygt 9800 kronor per andel.

Kan det bli ny succé redan kommande helg, när V75 kommer till Årjäng?

– Jag kollade listorna igår och har börjat fundera på att ha 40 andelar den här veckan, jag har ett lite större system på gång, som kanske kommer att kosta mellan 200 och 300 kronor per andel, berättar Oliver.

Hur gör man då för att norpa en andel? Håll span här på sajten inför helgen. Då kommer Olivers spaning med de hetaste tipsen inför V75 i Årjäng. I artikeln finns då en länk till hans andelsspel Olivers lilla, där han tar lite mer risker för en billigare peng, och såklart en länk till andelssuccén V75 med Oliver.

Kompisgänget tog rygg på NWT:s travspaning – fick sju rätt på V75

Artikeltaggar

TravV75

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.