Hoppa till huvudinnehållet

Värmlandsbro formstarka svit fortsätter

Publicerad:
Värmlandsbro spelade lika mot Torsby U
Värmlandsbro spelade lika mot Torsby U

Det blev 1-1 (1-1) när serieledande Värmlandsbro mötte Torsby U på onsdagen hemma på Brovallen. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Värmlandsbro i division 5 Värmland västra herr i fotboll.

– Tycker det var en trevlig division 5-match där det var två lag som försökte spela fotboll. Torsby har många duktiga spelare, framförallt visade sig i kontringsspelet och det var också på en sådan deras mål kom. Bra att vi studsade tillbaka direkt och gör ett mycket fint mål där flera lagdelar var inblandade. Vi fortsätter kombinera oss fram till några bra lägen utan att få in bollen, samtidigt så har Torsby ett avslut i ribban så oavgjort var väl ett okej resultat, kommenterade Värmlandsbros tränare Johan Edvardsson efter matchen.

Torsby U:s tränare Per Nilsson om matchen:

– En bra, rolig och jämn match med två lag som verkligen ville spela fotboll. Vi växlar matchen igenom att ha spelövertag och vi är nöjda med resultatet. Jag måste ge en eloge till vårt mycket unga lag idag.

Målen gjordes av Värmlandsbros Ousman Jammeh och Torsby U:s Tarek Abdul Ghani.

Värmlandsbro har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Torsby U har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Värmlandsbros tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Torsby U ligger på sjunde plats i tabellen, och att Värmlandsbro leder serien.

I nästa omgång har Värmlandsbro Hertzöga 2 hemma på Brovallen, fredag 12 augusti 19.00. Torsby U spelar hemma mot Rinn fredag 8 juli 18.30.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 5 Värmland västraFotbollTorsby IFVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.