Hoppa till huvudinnehållet

Trivsamma tisdagar i Rottneros Park

Publicerad:
Foto: Foto: Oyvind Lund/+46703140213

För tredje sommaren i rad arrangeras ”Tisdagar i Parken” av den ideella föreningen Rottneros Parks Vänner. Varje tisdag under juli månad fylls parken med annorlunda, roliga och variationsrika aktiviteter.

De tidigare årens evenemang har varit så lyckade att flera av programinslagen återkommer, till exempel ponnyridningen, spökskulpturen, musiken och så de guidade vandringarna förstås.

Nu på tisdag den 5 juli är det premiär för dockteater med Figurteaterkompaniet i Rottneros Park, ”Maja och Bobbo”, en skojig och varm berättelse med musik och sång, om att vara vänner, bli ovänner och kunna säga förlåt. Kreativ verkstad, ”Skapa med papper", blir det också vid Galleri Lökboden, där Svenska Konstnärsförbundet Region Väst har sin utställning.

Artikeltaggar

Nöje/KulturRottneros parkRottneros park

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.