Uppgifter: Karlstad Fotbolls tränare Kostas Panagopoulos hänger löst

Publicerad:
Kostas Panagopoulos tid i Karlstad Fotboll kan snart vara över, enligt Tränarkarusellen. Foto: Lisa Olaison

Karlstad Fotboll har inte fått den starten på säsongen de hoppats på och nu ryktas klubben agera.

Enligt Twitterkontot Tränarkarusellen kan huvudtränare Kostas Panagopoulos vara på väg bort.

En åttondeplats i tabellen och 20 poäng på 14 matcher. Det är Karlstad Fotbolls facit efter vårsäsongen i ettan norra. Laget hade inför säsongen högre förhoppningar än så och än är det mycket kvar av serien. Men det kan vara så att klubben agerar för att få något att hända.

Enligt Twitterkontot Tränarkarusellen kan huvudtränare Kostas Panagopoulos tid i klubben snart vara förbi.

”Karlstads tränare Konstantinos Panagopoulos hänger löst!”, skrev kontot under måndagseftermiddagen. Samma konto, som är pålitligt, var först med att avslöja att han skulle tillträda som tränare 2020.

När NWT når Karlstad Fotbolls ordförande Annelie Larsson har hon följande att säga i ämnet:

– Jag har egentligen inget att säga om det utan ett rykte är ett rykte. Så egentligen har jag ingen kommentar. Vi brukar vara duktiga på att meddela när det är någonting som händer oavsett lag och vi har ingenting att komma med nu.

Så det stämmer inte?

– Ett rykte är ett rykte och jag kan inte bekräfta det här. Ett rykte får stå för sig självt.

Adamsson: ”Nu måste det börja hända något, Karlstad Fotboll”Svennis svar på tränarfrågan: ”Då får man väl fundera i fem eller tio minuter”

Artikeltaggar

FotbollIF Karlstad FotbollKostas Panagopoulos

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare