Hoppa till huvudinnehållet

Hellre mygg än motorburen ungdom – ”En grav brist på empati”

Publicerad:
Insändarskribenten har hellre mygg än det oväsen som motorburen ungdom drar med sig. (Bilden är en genrebild.)
Insändarskribenten har hellre mygg än det oväsen som motorburen ungdom drar med sig. (Bilden är en genrebild.) Foto: Chris Maluszynski / SvD / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Kära vanvettiga bilister såsom EPA och mopedister.

Jag skriver till er – ja, enbart er!

Vad får ni för rus av att plåga vanligt folk nattetid?

Hög musik, tuta frenetiskt och bara bete sig illa? Måste få ta denna frågeställning nu, då jag ärligt talat är nyfiken.

Finns det en grav brist på empati för de som sover? Eller är det helt otänkbart att det finns andra människor i samhället än just DIG? Ja, du som spelar hög musik så det dundrar, så min son vaknar abrupt mitt i natten och är ledsen.

Vi bor i Forshaga kommun – ”Barnkommun i Värmland”. I vilket hänseende är detta en barnkommun? Anser väl själv att detta är en kommun där en liten skara ständigt plågar oss vanligt folk. Att myggen skulle vara ett problem? Vadå kontra detta? Knappast! Välkomnar tusen myggbett per säsong än detta vansinne!

Föräldrar till dessa ungdomar, måste få fråga er! Har ni gett upp? Eller bryr ni er inte så länge detta inte händer utanför ert hus? Vi flyttar nästa vecka på onsdag, mycket ligger till grund på just detta problem. Hoppas ni kan lära era barn något, empati! Lite medkänsla för andra människor, att det finns de som behöver sin sömn.

Det kommer gå riktigt illa för er som beter sig såhär illa, kanske inte i dag eller imorgon. Men denna brist/empatistörning kan inte vara nyttig.

Arg och trött

Artikeltaggar

A-traktorBilBilburen ungdomForshaga kommunInsändare