Hoppa till huvudinnehållet

Oavgjort toppmöte mellan Gunnarskog/Bortan och IK Arvika U

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan spelade lika mot IK Arvika U

Det blev oavgjort, 2-2 (0-2), i matchen mellan de båda topplagen i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll, Gunnarskog/Bortan och gästande IK Arvika U, på söndagen.

– Ja det var en mycket spännande match tillslut, efter att vi kvitterat i andra. Tyvärr har vi inte orken sista tio för och avgöra matchen, så vi är nöjda med en poäng, och fortsatt serieledning med tre poäng. Den första halvleken spelar vi bra och jag tycker vi är lite bättre än Arvika spelmässigt, men vi gör några billiga misstag till deras mål, så är fotboll. Matchen var jämn, men 0-2 på tavlan känns surt. Jobbigt läge inför andra halvleken som vi har gjort några ändringar till och som visar sig vara bra för oss. Vi tar över matchbilden och det kommer också fler och fler målchanser. Tillslut gör Viktor Eriksson 1-2 efter en genomlöpning, det var tändvätskan för laget som ångar på ännu mer, och strax därefter gör vi 2-2 via en skarvnick av Emanuel Carlsson. Efter det så har vi någon målchans till, men orken tryter tyvärr. Hela laget spelar jättebra och jag är mycket nöjd med spelarna idag. Vi spelar jättebra, som vi ska göra. Extra beröm till, Anton Jansson och Emanuel Carlsson, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Gunnarskog/Bortan.

IK Arvika U hade ledningen i halvtid med 2-0, men i andra halvlek kom Gunnarskog/Bortan mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Målgörare för Gunnarskog/Bortan var Emanuel Carlsson och Viktor Eriksson, medan målen för IK Arvika U gjordes av Alexander Johansson och Johan Shanaa.

Gunnarskog/Bortan har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan IK Arvika U har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Det här betyder att Gunnarskog/Bortan är i fortsatt serieledning, med 25 poäng efter tio matcher, och IK Arvika U på andra plats med 22 poäng. Tre poäng skiljer lagen åt.

I nästa match möter Gunnarskog/Bortan Sunne U hemma och IK Arvika U möter Klässbol hemma. Båda matcherna spelas onsdag 3 augusti 19.30.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.