Hoppa till huvudinnehållet

Viking FK/ NVFF segrare efter walk over från Hammarö U

Publicerad:
Viking FK/ NVFF vann mot Hammarö U
Viking FK/ NVFF vann mot Hammarö U

Det blev ingen match i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll mellan hemmalaget Viking FK/ NVFF och gästande Hammarö U. Hammarö U lämnade walk over vilket gör att Viking FK/ NVFF tilldöms segern med 3-0.

I och med detta har Viking FK/ NVFF hela fem raka segrar, och har sex raka segrar på hemmaplan.

Det här betyder att Viking FK/ NVFF leder serien, och Hammarö U är på fjärde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollHagforsvallenHammarö FKIK Viking

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.