Hammarö U kunde inte stoppa Skoghall U:s segertåg

Publicerad:
Hammarö U förlorade mot Skoghall U

Hammarö U och Skoghall U möttes på tisdagen på Mörmons IP. Skoghall U hade nio vinster i rad i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2-3 (1-2).

– Då matchen blev cirka 45 minuter försenad så blev första halvlek inte alls som vi tänkt oss dock får vi med ledningen i halvtid. Andra halvlek är vi klart bättre, men förvaltar inte alla lägen vi skapar. Dock vinner vi rättvist tycker jag, kommenterade Skoghall U:s assisterande tränare Patrik Mildh Spjut efter matchen.

Målgörarna för Skoghall U var Jonatan Björnfot, William Svensson och Ahmad Tariq Temori. Kalle Magnusson och Axel Skoglund gjorde Hammarö U:s mål.

Hammarö U har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Hammarö U:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skoghall U:s fjärde uddamålsseger.

Hammarö U stannar därmed på fjärde plats, och Skoghall U toppar fortfarande tabellen.

Hammarö U tar sig an Viking FK/ NVFF i nästa match borta lördag 2 juli 16.00. Skoghall U möter Ekshärad hemma söndag 3 juli 17.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollHammarö FKIFK SkoghallMörmons IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare