Granbergsdal upp i topp efter seger

Publicerad:
Villastaden förlorade mot Granbergsdal

Granbergsdal är nu serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll efter seger, 1-3 (0-1), borta mot Villastaden. Granbergsdal leder serien en poäng före Bråten. Villastaden ligger på tionde plats i tabellen.

Granbergsdals tränare Larsåke Wåhlén tyckte till om matchen:

– Skönt med en ny vinst, spelmässigt kan vi dock otroligt mycket bättre. Men i 106 graders värme tog det hårt på gubbarna, trots det ännu en vinst till samlingen. Extra plus till Hamid Zahedi och Benhur Temesgen.

Segern var Granbergsdals fjärde på de senaste fem matcherna.

Marcus Axelsson gjorde två mål och Hamse Abdirahman Rama ett mål för Granbergsdal, målet för Villastaden gjordes av Omran Basha.

Villastaden har två oavgjorda tre förluster på de senaste fem matcherna.

Lördag 2 juli möter Villastaden Bråten hemma 12.00 och Granbergsdal möter Immetorp borta 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollGranbergsdals IFSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare