Hoppa till huvudinnehållet

Båt stals från företag

Publicerad:
En båtstöld har anmälts i Sunne. Stölden ska ha skett under midsommarhelgen.
En båtstöld har anmälts i Sunne. Stölden ska ha skett under midsommarhelgen. Foto: Johan Nilsson/TT

Någon gång under midsommarhelgen stals en båt med tillhörande trailer. Båten låg uppdragen vid ett företag i Sunne.

Värdet på den stulna båten uppgår till ungefär 200 000 kronor. Vid stölden stals även vattenskidor till ett värde av 20 000 kronor och ett ekolod för 6 000 kronor. Enligt en tilläggsanmälan till ärendet hade en bil hörts under natten i närheten av brottsplatsen. Ett uppklippt lås som båten suttit fast i ska också ha hittats på platsen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusSunneTillgrepp av fortskaffningsmedel

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.