Hoppa till huvudinnehållet

Sebastian Ohlsson om oavgjort: ”Kunde fått med oss mer”

Publicerad:

Degerfors oavgjorda resultat (1-1) hemma mot AIK under söndagen gav blandade känslor hos hemmaspelarna efter matchen.

– Nöjd med prestationen men vi kunde fått med oss mer, säger lagkaptenen för dagen Sebastian Ohlsson.

Sebastian Ohlsson under matchen mot AIK.
Sebastian Ohlsson under matchen mot AIK. Foto: FREDRIK KARLSSON

Sebastian Ohlsson och Degerfors fick med sig ett på förhand godkänt resultat hemma mot AIK men var i slutsekunderna nära att sätta 2–1 när Adhavan Rajamohan fick ett jätteläge.

– Jag såg bara bollen komma till ”Abbe” och var helt hundra på att det skulle bli mål. Men det är så det är. Det var en fin räddning, säger Ohlsson.

– Det känns lite både och. Vi gjorde en bra prestation och sen gjorde vi väl resten hyfsat också.

Var 1-1 rättvist totalt sett?

– Kanske. Det känns väl som vi har lite farligare lägen kanske, men jag vet inte. Överlag var det kanske rättvist men det känns ändå som vi var lite närmare.

Vad gjorde ni bra i dag?

– Vi fick ett jäkla tryck på dem, speciellt där i den andra halvleken. Vi pratade mycket om att våga hålla i bollen på deras planhalva och att vända på spelet och inte förlora den i dumma lägen och få omställningar på oss. Och det fick vi inte så mycket som det blivit i andra matcher i dag.

– Så nej, vi skapade mycket lägen också men det är bara att sätta dit den som saknas.

Ohlsson trycker även på lagets bollinnehav och speluppbyggnad.

– VI kunde hålla i bollen på deras planhalva och vända på spelet och komma till inspel och avslut, så det är nog det som var bättre i dag än i de senaste matcherna.

– Även uppspelen bakifrån upp till mittfältet tyckte jag var bra idag, så nej jag tycker det var en bra match.

Nästa match spelar Degerfors borta mot IFK Göteborg. Degerfors ligger på kvalplats med sju inspelade poäng och IFK Göteborg har, innan den här omgången är slut, i nuläget 14 poäng.

Därför grämde sig DIF:s Solberg: ”Annars var det en stark poäng”Fullsatt när DIF kryssade mot AIK – nära segermål i slutetRajamohan om det missade läget i slutet: "Ska vara mål"

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors IFFotbollSebastian OhlssonStora Valla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.