Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors trupp mot AIK – Offensiva spelare tillbaka

Publicerad:
Sean Sabetkar och Degerfors laddade upp inför AIK under lördagen.
Sean Sabetkar och Degerfors laddade upp inför AIK under lördagen. Foto: Eric Hellqvist

Under söndagen väntar match i allsvenskan igen för Degerfors, hemma mot AIK. Med i truppen finns bland andra Nikola Djurdjic som är tillbaka efter skada.

Djurdjic stukade foten under träning förra veckan och missade den senaste träningsmatchen mot Brommapojkarna men är nu tillgänglig.

Samma gäller för Diego Campos som missade BP-matchen på grund av sjukdom.

Jakob Andersson och Ronald Mukiibi är fortsatt otillgängliga. Även Oscar Wallin, som var tillbaka mot Brommapojkarna, står utanför truppen då han dragits med sjukdom.

I övrigt har Tobias Solberg och Andreas Holmberg att förfoga över hela Degerforstruppen, som under lördagen tränade lätt i högsommarvärmen på Stora Valla.

– Det är riktigt varmt, vi försökte hålla ner träningen och köra lite lätt och samla energi, säger Tobias Solberg.

– Det kommer bli viktigt i värmen att alla gör sig redo och även är beredda för inhopp och att ändra matchbilden, för det kommer behövas som det ser ut i morgon också, fortsätter han, på tal om det varma vädret.

Morgondagens match börjar 15:00 och det väntas storpublik och temperaturer upp mot 30 grader.

Truppen: Jeff Gal, Alfie Whiteman, Sean Sabetkar, Erik Lindell, Joe Gyau, Sebastian Ohlsson, Daniel Krezic, Gustav Granath, Adam Carlén, Justin Salmon, Anton Kralj, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Johan Bertilsson, Diego Campos, Dijan Vukojevic, Abdelrahman Saidi, Nikola Djurdjic, Adhavan Rajamohan.

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors IFFotbollStora VallaTobias Solberg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.