Hoppa till huvudinnehållet

Psykiatrin i Karlstad kan ha räddat mitt barn från drogerna

Publicerad:
”Min ”hen” (son/dotter) har vad jag vet tagit droger vid två tillfällen och fått psykos”, skriver insändarskribenten. Foto: Helena Karlsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag läser alltid mycket negativa omdömen om psykiatrivården i Karlstad, som i och för sig kan vara uppriktigt rätt i respektive fall. Men jag vill ändå framhäva och ge kredit till er vad det gäller min bedömning och åsikt.

Min ”hen” (son/dotter) har vad jag vet tagit droger vid två tillfällen och fått psykos. Jag vet inte helt och hållet vad hen fått för hjälp då hen är över 18 år, men de jag och hen pratat med har lyft fram vissa saker som jag tror och innerligt kan hoppas hen tar åt sig av. Jag kan bara hoppas att hen lyssnat på er denna gång och hoppas det blev en tankeställare mot dessa bedrövliga droger som finns. Tack alla ni berörda på psykiatrin avdelning 43 samt öppenpsykiatrin i Karlstad. Om det visar sig att det blev en vändpunkt är jag er evigt tacksam.

En förälder

Artikeltaggar

InsändareKarlstadPsykiatriska öppenvårdenPsykiatriska slutenvårdenRegion Värmland