Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst mellan Värmlandsbro och Örnen

Publicerad:
Värmlandsbro spelade lika mot Örnen

Varken hemmalaget Värmlandsbro eller bortalaget Örnen lyckades spräcka nollan i onsdagens match i division 5 Värmland västra herr i fotboll. Matchen slutade 0–0.

– En svår match på förhand och det visste vi. Vi gör en okej första halvlek utan att få trycket och skapa målchanser. I andra kom vi upp lite högre och pressade Örnen och spelar lite bättre, men utan de riktigt heta chanserna. Jag tycker ändå att vi gör en bra match och det finns mycket bra att ta med oss framöver, tyckte Värmlandsbros tränare Johan Edvardsson, efter matchen.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Värmlandsbro.

Värmlandsbro har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Örnen har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Värmlandsbros andra oavgjorda match den här säsongen.

Örnen ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Värmlandsbro leder serien.

Nästa motstånd för Värmlandsbro är Kils AIK. Lagen möts lördag 2 juli 14.00 på Sannerudsvallen. Örnen tar sig an Bäckalund hemma fredag 1 juli 19.00.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 5 Värmland västraFotbollIF ÖrnenVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.