Fortsatt tungt för Villastaden efter oavgjort mot Immetorp

Publicerad:
Villastaden spelade lika mot Immetorp

Villastaden har fortfarande inte vunnit en match i division 6 Värmland östra herr i fotboll den här säsongen. Det gick inte vägen på hemmaplan mot Immetorp heller. 1-1 (0-1) slutade matchen på Sannaheden på lördagen, åttonde matchen i rad utan seger för Villastaden.

Immetorps Linus Birath gjorde 1-0 i första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Villastaden in i matchen, och kvitterade genom Halow Karim.

Villastaden har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Immetorp har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Villastadens andra oavgjorda match den här säsongen.

För Immetorp gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Villastaden är på tionde och sista plats.

I nästa match möter Villastaden Granbergsdal hemma på måndag 27 juni 18.30. Immetorp möter IFK Kristinehamn U onsdag 29 juni 19.00 borta.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollImmetorp BKSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare