Hoppa till huvudinnehållet

Biljettförsäljningssuccé för Outdoors: ”Vi ligger otroligt bra till”

Publicerad:
Outdoors tuffar på mot slutsålt även i år.
Outdoors tuffar på mot slutsålt även i år. Foto: Tommy Pedersen

Den 9 juli gör pop up-klubben Outdoors comeback på Stora torget i Karlstad.

Med mindre än en månad kvar har biljettförsäljningen gått för högtryck.

– Earlybird-biljetterna sålde slut på bara ett par minuter, säger Wilma Hagström, arrangör.

Sommaren 2019 arrangerades den första Outdoors-festen på Stora torget. Alla biljetter tog slut och 1 500 människor festade loss under bar himmel.

Med pandemin i backspegeln är det den 9 juli dags igen. Som NWT tidigare berättat är ytan större och antalet biljetter är dubblerat till 3 000 stycken.

– Biljettförsäljningen har gått över förväntan. Vi har sålt fler biljetter nu än vad vi gjorde samma vecka som Outdoors var 2019, så vi ligger väldigt bra till. Det var fullsatt 2019 och det kommer det bli i år också, säger Wilma Hagström, arrangör, och tillägger:

– Early bird-biljetterna sålde slut på bara ett par minuter efter att vi hade biljettsläppet. Det är väldigt roligt att det är ett sådant tryck och att folk uppskattar eventet.

Wilma Hagström är klubbansvarig på Royale och projektleder Outdoors på Stora torget som är den 9 juli.
Wilma Hagström är klubbansvarig på Royale och projektleder Outdoors på Stora torget som är den 9 juli. Foto: Tommy Pedersen

Kan du avslöja några fler hemligheter om festen?

– Nja, inte riktigt. Men våra favorit-dj:s kommer spela och en av dem har över 400 miljoner streams på Spotify. Så det kommer bli en otroligt bra fest. Sen har vi även utökat till två barer så allt ska gå smidigt och snabbt.

Artikeltaggar

KarlstadNyheterOutdoorsPå stanStora torgetUtelivWilma Hagström

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.