Hoppa till huvudinnehållet

Villastaden 2 vann efter Haven Tesfahiwet Mebrahtus dubbel

Publicerad:
Villastaden 2 vann mot Åtorp 2

Det blev Villastaden 2 som gick segrande ur mötet med Åtorp 2 i division 7 Värmland östra herr i fotboll på hemmaplan, med 5-1 (3-0).

– På förhand så är våra spelare extra taggade idag på grund av att vi har haft en betydelsefull spelare Lucas Alexander Rosenberg som har tidigare gått bort förra veckan. Vi kom överens om att vi skulle spela som ett lag för villastaden men framförallt för vår tidigare kapten. Under första halvlek gjorde vi ett tidigt mål vilket gör att vi kan hålla huvudet högt och ha en positiv utveckling i matchen. Vi fortsätter vårt spel och upplever att vi ha kontroll på matchen där vi släpper till få målchanser till laget. Överlag är vi väldigt nöjda med vår vinst och vill bygga på detta men framförallt att vi vill dedikera denna vinst till Lucas Alexander Rosenberg som var en fantastiskt lagkamrat, kapten och framförallt människa, tyckte Villastaden 2:s tränare Hallow Karim, efter matchen.

Målgörare för Villastaden 2 var Haven Tesfahiwet Mebrahtu 2, Abdulsalam Aboubakar och Moustafa Kheir Hamwi, medan Åtorp 2:s mål gjordes av Christoffer Viinikka. Ett av Villastaden 2:s mål var ett självmål.

Villastaden 2 ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Åtorp 2 ligger sist, på sjunde plats.

Artikeltaggar

Åtorps IFDivision 7 Värmland östraFotbollSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.