Formstarkt Edebäck-Uddeholm tog ännu en seger

Publicerad:
Nyedshov U förlorade mot Edebäck-Uddeholm

Edebäck-Uddeholm är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Nyedshov U borta på Molkoms IP på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (1-1) innebär att Edebäck-Uddeholm nu har sex segrar i följd i division 7 Värmland norra herr i fotboll, och är fortfarande obesegrat i år.

– Vi kommer inte riktigt upp i nivå i denna match men tre poäng på kontot känns skönt. Segersviten känns bra och roligt med seriefinal i nästa omgång, kommenterade Edebäck-Uddeholms ledare Simon Björk.

David Andersson, Rasmus Eriksson, Bedri Istrefi och Miguel Palmqvist blev målskyttarna för Edebäck-Uddeholm, medan Linus Andersson och Gustav Sundqvist gjorde Nyedshov U:s mål.

Nyedshov U har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Nyedshov U ligger kvar på sjätte plats och Edebäck-Uddeholm toppar tabellen.

Nyedshov U möter Nykroppa i nästa match borta fredag 17 juni 19.00. Edebäck-Uddeholm möter samma dag Nordmark hemma.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollIF NyedshovIFK Edebäck-UddeholmMolkoms IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare