Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Gunnarskog/Bortan tog ännu en seger

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan vann mot Lysvik
Gunnarskog/Bortan vann mot Lysvik

Gunnarskog/Bortan fortsätter starkt i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll. När laget mötte Lysvik hemma på Gunnevi på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1 (1-0). I och med detta har Gunnarskog/Bortan sex segrar i rad.

– Segern var betydligt svårare idag att få om vi jämför med de tidigare matcherna. Lysvik var ett bra fotbollslag i mina ögon och de hade ett antal duktiga spelare. Det ser bra ut för oss nu då vi har en stark trupp men inför nästa match så kommer det hem några nya duktiga spelare och sätter ännu hårdare konkurrens på truppen inför nästa match mot Åmotfors. Riktigt kul att vi har 6 raka segrar och än så länge ser vi starka ut i serien, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Lysviks lagledare Kristina Svensson tyckte till om matchen:

– Spelmässigt var det betydligt jämnare än vad siffrorna visar, men Gunnarskog/Bortan var betydligt effektivare än vad vi var. Vi kan dock ta med oss mycket som är bra från matchen idag och så får vi hoppas på bättre utdelning målmässigt nästa helg.

Oskar Sandelin gjorde två mål och Viktor Eriksson ett mål för Gunnarskog/Bortan, enda målskytt för Lysvik blev Sebastian Jakobsson.

Gunnarskog/Bortan har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Lysvik har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Resultatet innebär att Gunnarskog/Bortan ligger kvar på andra plats och Lysvik på sjunde plats i tabellen.

I nästa omgång har Gunnarskog/Bortan Åmotfors borta på Forsvallen, torsdag 16 juni 19.30. Lysvik spelar hemma mot IFK Ås lördag 18 juni 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunneviLysviks IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.