Hoppa till huvudinnehållet

Polisen om studentkvällen: ”Full rulle”

Publicerad:
Inget händelse som sticker ut. Men gott om polisresurser är satta i arbete. Det är ”full rulle” enligt Peter Persson, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen.
Inget händelse som sticker ut. Men gott om polisresurser är satta i arbete. Det är ”full rulle” enligt Peter Persson, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen. Foto: Johan Nilsson/TT

Fredagskvällen hade vid 23-tiden, enligt polisen, inte inneburit någon särskild händelse att rapportera om.

– Men det är full rulle, mycket folk i rörelse, samtidigt har vi gott om polisresurser ute, säger Peter Persson, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen.

Under fredagen är det högstadieelevernas tur att ta studenten och av den anledningen brukar det kunna bli en ganska livad kväll.

– Vi har många studentfiranden och mycket folk i rörelse. Vi stoppar några småbråk här och sen är det någon fylla där, säger Peter Persson och fortsätter:

– Det är full rulle, men vi har gott om polisresurser ute under kvällen och natten för att se till att det ska bli en bra kväll för alla.

Artikeltaggar

BråkBrott & blåljusFylleriPeter PerssonVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.