Lagerhaus öppnar ny butik i Värmland

Publicerad:
Lagerhaus öppnar i Töcksfors. Foto: Roland Svensson

Lagerhaus expanderar i Värmland. Den 16 juni slår man upp dörrarna för en ny butik i Töcksfors.

– Vår förhoppning är att Lagerhausbutiken ska bli ytterligare en stark anledning till gränshandeln i Töcksfors, säger vd Martin Almerud i ett pressmeddelande.

Butiken i Töcksfors blir kedjans 55 butik. Lagerhaus finns i både Sverige och Norge.

– Vi har öppnat flera butiker på kort tid och just Töcksfors är en mycket spännande etablering, framförallt eftersom Lagerhaus design bevisat attraherar våra norska grannar. Vi har idag redan fyra butiker i Oslo och Bergen, säger vd Martin Almerud.

Inredningskedjan har öppnat en ny butik i månaden under det senaste året. Den 16 juni öppnar man alltså sin andra i Värmland – den första ligger i Karlstad.

– Vi är jätteglada att kunna välkomna Lagerhaus till oss. De har ett brett och starkt urval som är mitt i prick för både våra norska och svenska kunder och Lagerhaus är ett bra tillskott till vår butikmix. Det är en mycket efterlängtad etablering, säger Madeleine Ward, centrumchef på Töcksfors shoppingcenter i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

LagerhausMadeleine WardNäringslivTöcksforsTöcksfors shoppingcenter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare