Hoppa till huvudinnehållet

Ida Jönsson tremålskytt för Råtorp

Publicerad:
Kronan förlorade mot Råtorp
Kronan förlorade mot Råtorp

Ida Jönsson stod för ett hattrick när Råtorp besegrade Kronan på bortaplan med 4-1 (4-1) i division 3 Värmland dam i fotboll. Amanda Andrae gjorde också ett mål för segrarna, målet för Kronan gjordes av Sofie Zackrisson.

– Vi startade matchen lite skakigt, men sakta men säkert tog vi över matchen och tog till vara på våra chanser. I andra kontrollerade vi vår ledning. Bra insats av laget. Ida var otrolig idag, vi testade henne på en ny position och det gav utdelning. Äkta hattrick plus en assist säger allt om hennes insats, kommenterade Råtorps tränare Charlie Uhlin.

Matchen avgjordes alltså redan i första halvleken. Bortalaget ledde med 4-1 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Kronan har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Råtorp har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Kronan stannar därmed på tionde och sista plats, och Råtorp på sjunde plats, i tabellen.

Kronan tar sig an Eda i nästa match borta lördag 11 juni 14.00. Råtorp möter Säffle 2 hemma måndag 13 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandEdeviFotbollKronans FKRåtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.