Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan ny serieledare efter seger

Publicerad:
Velen förlorade mot Gunnarskog/Bortan
Velen förlorade mot Gunnarskog/Bortan

Gunnarskog/Bortan slog Velen med 7-0 (4-0) på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll efter sju spelade matcher, på samma poäng som IK Arvika U. Velen ligger på tionde plats i tabellen.

– Jag är jättenöjd att vi klarar spela bra fotboll i 90 minuter idag och efter 4-0 i halvtid är det så lätt och gå i fällan att bli stillastående och bli lite själviska. Velen hotar lite de första tio, femton minuterna men sedan tar vi över fullständigt. Vi fortsätter spela runt fint i laget men Velen försvarar sig bra och först efter vi bytt kant ett antal gånger så får vi de farliga målchanserna. Men vi bränner iallafall fyra, fem riktiga lägen så det borde blivit större siffror. Tror vi hade två stycken i ramen också men jag är jättenöjd med hela laget idag, vi hade visserligen tre stycken borta idag som spelat ifrån start tidigare. Jätteroligt att nya spelare kan komma in och ta över. Kul att vi fick gå upp i serieledning nu och det gick vi för lite extra på slutet. Oskar Sandelin och Viktor Eriksson hotar Velen i stort sett hela matchen med den äran, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Gunnarskog/Bortan har därmed fem raka segrar. Velen däremot har sju raka förluster.

Segern säkrades av Gunnarskog/Bortans målskyttar, Viktor Eriksson 2, Oskar Sandelin 2, Oskar Hauger, Anton Jansson och Joakim Sundgren.

I nästa omgång har Velen IFK Ås borta på Åsvallen, söndag 12 juni 16.00. Gunnarskog/Bortan spelar hemma mot Lysvik lördag 11 juni 16.30.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanIFK VelenLeksbråten

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.