Hoppa till huvudinnehållet

Segerraden förlängd för Ölme – besegrade FBK Karlstad 3

Publicerad:
Ölme vann mot FBK Karlstad 3

3-0 (2-0) blev resultatet när Ölme och FBK Karlstad 3 möttes på Ölme IP på fredagen. I och med detta har Ölme fyra raka segrar i division 7 Värmland östra herr i fotboll.

– Första halvlek gör vi riktigt bra. Vi tar ledningen efter sju minuter och efter 20 spelade minuter leder vi med 2-0. Andra halvlek spelar vi exakt som vi vill spela och utökar ledningen till 3-0 i 57:e minuten. Vår segersvit känns bra och förtjänad. Nu fokuserar vi på nästa match borta mot ulvsby, tyckte Ölmes assisterande tränare Johan Harnesk, efter matchen.

Momoh Konneh gjorde två och Hampus Nilsson Lilja ett mål för Ölme.

Ölme har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan FBK Karlstad 3 har sex poäng efter fem matcher.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFBK KarlstadFotbollIFK ÖlmeÖlme IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.