Hoppa till huvudinnehållet

Premiär för dagsfest på Koriander: ”Ser ut att bli dunderväder”

Publicerad:
Pontus Karlsson, driftchef på Koriander, är taggad för lördagens dagsfest.
Pontus Karlsson, driftchef på Koriander, är taggad för lördagens dagsfest. Foto: Amos Friedman

Klockan slår snart helg och nattklubben Koriander startar sommaren med en dagsfest på lördag.

– Vi har laddat upp med kolsyra, rökgranater och allt som hör en bra dagsfest till, säger Pontus Karlsson, driftchef.

Lördagen inleds med dagsfest på Koriander och över 200 personer väntas komma och dansa in sommaren.

– Biljettförsäljningen gick jättebra i början och nu har den kommit igång igen. Folk har nog väntat på att spika med vännerna och det ser även ut att bli dunderväder. Totalt har vi möjlighet att in runt 250 gäster och förutsättningarna för en bra fest finns helt klart, säger Pontus Karlsson, driftchef.

Festen börjar klockan 14 och pågår till 18.

– Insläppet till festen kommer bli på baksidan, efter tunneln mot O’learys. Så man kommer komma in direkt till terrassen, längst bak i lokalen. Det är något vi inte gjort förut och hoppas kan skapa en lite ny känsla, säger Pontus Karlsson.

– Vi kommer köra vår sommarmeny, det är extrapris på vip-paketen och vi har laddat upp med kolsyra, rökgranater och allt som hör en bra dagsfest till.

Skumparty med Frej Larsson

Senare på lördagskvällen, närmre bestämt klockan 22, är det dags för en festkväll på Glada Killingen i Kil. Frej Larsson kommer stå på scen samtidigt som det utlovas skumkanoner och dj:s kvällen lång. Läs mer om evenemanget här.

Artikeltaggar

Glada killingenHelgkollenKarlstadKorianderNyheterPå stanUteliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.