Hoppa till huvudinnehållet

Färjestads besked – duo lämnar klubben: ”Kommer alltid vara guldhjältar”

Publicerad:
Martin Johansson får inte förnyat kontrakt med Färjestad.
Martin Johansson får inte förnyat kontrakt med Färjestad. Foto: SIMON ELIASSON

Färjestad gick på fredagen ut med att Martin Johansson och Pontus Widerströms kontrakt inte förnyas till kommande säsong.

Klubben skriver att Widerström och Johansson fått beskedet, att det inte blir någon fortsättning i Färjestad.

– Vi har en plan och idé hur vi vill bygga laget framöver och då tvingas man tyvärr också att lämna tråkiga besked, säger sportdirektör Rickard Wallin på hemsidan.

Pontus Widerström lämnar Färjestad.
Pontus Widerström lämnar Färjestad. Foto: SIMON ELIASSON

Han säger vidare:

– Vi är tacksamma för killarnas insatser i vår tröja och de har båda haft viktiga roller i det lag som till sist fick stå på torget. Underbara människor som vi önskar all lycka i framtiden, var den än tar dem. I våra historieböcker kommer de alltid att vara guldhjältar anno 2022.

Center klar för Färjestad: ”En möjlighet jag ville ta till vara på”Planen för FBK:s nye målvakt: "Har pratat mycket om att bygga atleter”Klart – Tomkins presenterad av Färjestad: ”Mer inspirerad än någonsin”

Artikeltaggar

Färjestad BK HerrIshockeyMartin JohanssonPontus WiderströmSHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.