Usel utemiljö på seniorboende - vad går hyrespengarna till?

Insändare
PUBLICERAD:
”Ledning och styrelse, ni borde skämmas över vad ni inte gör för oss hyresgäster”, skriver insändarskribenten.
Foto: Helena Karlsson
Jag bor på Hagaborg i seniorboende. Man undrar vad våra hyrespengar går till?

Här kan vi inte ens få sittvänliga möbler att sitta ute i, vi har dessutom den sämsta utemiljön på hela området. Då är vi äldre hyresgäster som bor här. Balkongräcken ska målas, betongpelare likaså, även balkongtaken behöver målas. KBAB:s upphandling med entreprenör borde ju ha räckt till detta också. Eller vi kan säga att om jag hade ett hus så får entreprenören bara byta läkt och takpapp ena året, nästa år får de lägga på tegelpannorna. Prata om att det blir dyrt. Ett stort slöseri med våra hyrespengar är det ju helt klart. Ledning och styrelse, ni borde skämmas över vad ni inte gör för oss hyresgäster! Vad går alla pengar till?

Seniorboende

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.