Palovaara kommer inte till start: ”Det är jättetråkigt”

Publicerad:
Victor Palovaara missar matcher på grund av en axelskada. Foto: Olle Persson

Victor Palovaara missar kvällens match med Rospiggarna och även morgondagens med Valsarna.

– Skallen vill åka men kroppen vill inte riktigt ännu, säger en axelskadad Palovaara.

Palovaaras vara eller icke vara: ”Kör jag på tisdag så kör jag på onsdag också”

Victor Palovaara åkte omkull i en elitseriematch med Rospiggarna för cirka två veckor sedan där han skadade nyckelbensfästet och fick åka ambulans till sjukhuset.

Palovaara hoppades på att köra kvällens match för Rospiggarna, plus morgondagens hemmapremiär för Valsarna i allsvenskan. Men nu är det klart att axelskadan sätter stopp för båda matcherna för 28-åringen från Hammarö.

– Det blir inget i kväll med Rospiggarna och det blir inget i morgon med Valsarna heller, konstaterar Victor Palovaara och fortsätter:

– Det blir för tufft för att jag ska klara av det. Skallen vill åka men kroppen vill inte riktigt ännu.

– Det är jättetråkigt. För jag vill åka, och speciellt hemmapremiären för Valsarna vill man vara med på. Tråkigt som sagt, men tyvärr inget att göra åt. Det är kanske bättre att vila en vecka till än att göra något för tidigt och att jag blir borta en längre tid.

Vet du när du kan göra comeback?

– Jag vet inte, det är svårt att säga. Det går sakta framåt hela tiden. Vissa dagar känns det väl bättre och vissa lite sämre. Men jag hoppas det inte är allt för långt bort. Mitt mål är definitivt att åka nästa vecka, säger Victor Palovaara.

Artikeltaggar

RospiggarnaSpeedwayValsarnaVictor Palovaara

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare