Kaos vid återvinningsstationen på Stockfallet

Insändare
PUBLICERAD:
Hur kan Karlstads kommun godkänna en barack för en obemannad livsmedelsaffär mitt på planen framför containrar för återvinning på Stockfallet, undrar insändarskribenten.
Foto: Lena Richardson
Hur kan Karlstads kommun godkänna en barack för en obemannad livsmedelsaffär mitt på planen framför containrar för återvinning på Stockfallet? Finns det bygglov?

Vem har gett tillstånd? Resultatet är att containrarna inte längre kan tömmas av Förpackningsåtervinningens lastbilar. Det ligger högar med pappers- och kartongavfall ovanpå och runt överfulla containrar. Efter att ha ringt Förpackningsinsamlingen fick jag besked att man inte ens visste om detta. Ingen från Karlstads kommun har meddelat Förpackningsinsamlingen. För övrigt, vad säger livsmedelslagen om en mataffär på en återvinningsstation med risk för råttor, möss och ohygien? Natten till söndag har någon dessutom satt eld på allt skräp bakom affärsbaracken i och ovanpå samt bredvid containrarna. Vad håller kommunen på med?

Stockfallsbo

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.