Hoppa till huvudinnehållet

Edsvalla fixade kryss hemma mot Kronoparken

Publicerad:
Edsvalla spelade lika mot Kronoparken

Kronoparken hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Edsvalla i division 6 Värmland sydvästra herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Edsvalla mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

– Det såg mörkt ut länge att få håll på dem, speciellt efter att de snabbt tagit ledningen igen efter vårt första kvitteringsmål. Men starkt av grabbarna att kriga på. Och vår målvakt gjorde några viktiga räddningar som höll oss kvar i matchen, kommenterade Edsvallas tränare Tobias Anderberg.

Målgörare för hemmalaget var Christoffer Anderberg och Alexander Anderberg, och för bortalaget Akam Abdullahi och Karzan Nawroli.

Edsvalla har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kronoparken har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

För Edsvalla gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Kronoparken är på andra plats.

I nästa omgång har Edsvalla Slottsbron hemma på Edsvallen, söndag 12 juni 17.00. Kronoparken spelar hemma mot Slottsbron söndag 5 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland sydvästraEdsvalla IFEdsvallenFotbollKronoparken United

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.