Benjamin Hunter fixade segern för Karlskoga SK 2

Publicerad:
Villastaden förlorade mot Karlskoga SK 2

Det blev ett hattrick för Karlskoga SK 2:s Benjamin Hunter i matchen mot Villastaden i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Karlskoga SK 2 vann på bortaplan med 5-1 (2-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Edvin Skogman och Johan Sundberg, enda målskytt för Villastaden blev Robin Tran.

– Jag är nöjd med dagens resultat och killarnas insats på planen, vi håller en hög fotbollskvalitet trots mycket skador och sjukdom i truppen. Givetvis extra kul att se Benjamin Hunter tillbaka efter en längre tids skada och dessutom få se ett hattrick av honom, kommenterade Karlskoga SK 2:s tränare Alaga Selava.

Villastaden har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga SK 2 har tre vinster och två förluster.

Karlskoga SK 2 ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Villastaden är på tionde och sista plats.

I nästa omgång har Villastaden Strömtorp B hemma på Sannaheden, lördag 4 juni 12.00. Karlskoga SK 2 spelar hemma mot Bråten söndag 12 juni 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollKarlskoga SKSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare