Hoppa till huvudinnehållet

Benjamin Hunter fixade segern för Karlskoga SK 2

Publicerad:
Villastaden förlorade mot Karlskoga SK 2
Villastaden förlorade mot Karlskoga SK 2

Det blev ett hattrick för Karlskoga SK 2:s Benjamin Hunter i matchen mot Villastaden i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Karlskoga SK 2 vann på bortaplan med 5-1 (2-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Edvin Skogman och Johan Sundberg, enda målskytt för Villastaden blev Robin Tran.

– Jag är nöjd med dagens resultat och killarnas insats på planen, vi håller en hög fotbollskvalitet trots mycket skador och sjukdom i truppen. Givetvis extra kul att se Benjamin Hunter tillbaka efter en längre tids skada och dessutom få se ett hattrick av honom, kommenterade Karlskoga SK 2:s tränare Alaga Selava.

Villastaden har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga SK 2 har tre vinster och två förluster.

Karlskoga SK 2 ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Villastaden är på tionde och sista plats.

I nästa omgång har Villastaden Strömtorp B hemma på Sannaheden, lördag 4 juni 12.00. Karlskoga SK 2 spelar hemma mot Bråten söndag 12 juni 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollKarlskoga SKSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.