Två personer häktade för grova misshandeln på Långtäppan – en släppt

Publicerad:
Två personer har häktats på sannolika skäl misstänka för grov misshandel. Foto: Helena Karlsson

Två personer har häktats på sannolika skäl misstänkta för den grova misshandel som skedde på Långtäppan i Karlstad under tisdagskvällen. Samtidigt släpptes en tredje misstänkt. Det bekräftar åklagaren Stefan Wessberg för NWT.

Det var vid 20-tiden i tisdags som polisen larmades om en misshandel på Långtäppan. En man i 25-årsåldern hade skadats och fördes till sjukhus med ambulans.

– Han har utsatts för kraftigt våld. Men efter de omständigheterna mår han trots allt väl, sa åklagaren Per Svensson till NWT under fredagen.

Tre personer anhölls under onsdagen, misstänkta för grov misshandel.

Häktningsförhandlingarna skedde under lördagseftermiddagen. Två av de tre misstänka har nu häktats på sannolika skäl, som är den högre misstankegraden. Den tredje släpptes, men misstanken kvarstår.

– Alla tre misstänkta nekar till brott, säger åklagaren Stefan Wessberg.

Tre misstänkta för grova misshandeln på Långtäppan: ”Utsatt för kraftigt våld”Misstänkt grov misshandel i Karlstad – man i 25-årsåldern till sjukhus

Artikeltaggar

Brott & blåljusHäktningarKarlstadStefan Wessberg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare