Hoppa till huvudinnehållet

Målfest när Hammarö krossade Deje

Publicerad:
Hammarö vann mot Deje
Hammarö vann mot Deje

Hammarö hade inga problem med Deje i division 5 Värmland östra herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-0 (1-0).

– Det var skönt att få lite poäng efter en tuff tid! Vi tog ledningen efter åtta minuter men Deje stretade emot bra och hade en del chanser. 1-0 stod sig i första halvlek och det var mycket kamp mellan två lag som var i behov av poäng. När vi gjorde 2-0 i 55:e så tog vi över mer och mer! Deje drabbades av ett par skador och var tvungna till flera byten. Sista kvarten tog vi över totalt och gjorde fem mål till! Hela laget ska ha en eloge för sin inställning, lite extra plus till Gabriel Alexandersson i backlinjen, Rikard Andersson som gjorde ett stort jobb på mittfältet med bl a tre assist och ett mål samt forwarden Christoffer Johansson som var ett ständigt hot och han noterades för tre mål, kommenterade Hammarös tränare Anders Larsson efter matchen.

Dejes tränare Tomas Räisänen:

– Siffrorna rasade iväg på slutet, innan dess en jämn match. Vi är skadeskjutna och Hammarö ville inte flytta matchen så vi fick skrapa ihop ett gäng. Inte lätt då. Förutom sista tio som vi rasar ihop helt så gör vi en okej kämpainsats.

Därmed slutade sviten vid fem förluster i rad för Hammarö.

Christoffer Johansson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tim Bergman 2, Rikard Andersson och Alexander Makrygiannis.

Hammarö har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Deje har en vinst och fyra förluster.

Hammarös nya tabellposition är nionde plats, medan Deje är på åttonde plats.

I nästa match möter Hammarö Munkfors borta på fredag 3 juni 19.00. Deje möter Bergsäng söndag 5 juni 14.00 hemma.

Artikeltaggar

Deje IKDivision 5 Värmland östraFotbollHammarö FKMörmons IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.