Hoppa till huvudinnehållet

Mangskog kunde inte stoppa formstarka Gunnarskog/Bortan

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan vann mot Mangskog

Gunnarskog/Bortan och Mangskog möttes på torsdagen på Gunnevi. Gunnarskog/Bortan hade tre vinster i rad i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 4-1 (4-0).

– Vi gör en mycket bra fotbollsmatch idag igen och framför allt de första 35 minuter som vi spelar ut Mangskog rejält och vi leder med 4-0 efter 30 minuter. Vi rullar runt fint och tryggt och gör dessutom några mycket fina mål. Mangskog försökte pressa oss högt men de lyckades inte ta bollen ifrån oss. Vet inte om vi eventuellt blir lite för bekväma efter 4-0, för Mangskog känns lite vassare och vi släpper också in en boll i början på andra halvleken. Matchen känns lite jämnare i andra och Mangskog är ju ett bra fotbollslag så vi är mycket nöjda med seger 4-1 idag. Det ska dock sägas att vi hade ytterligare minst två frilägen som vi brände tyvärr. Hela laget spelade jättebra idag så jag berömmer hela laget idag! Vi hänger på serietoppen där vi vill vara, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Mangskogs tränare Emil Sjöberg tyckte så här om matchen:

– Tyvärr ger vi bort matchen efter 30 minuter där Gunnarskog är bättre på allt och leder med 4-0. Vi rycker upp oss i andra men då är matchen redan körd. All cred till Gunnarskog som var riktigt bra, speciellt i första. Vi bryter ihop och kommer igen.

Viktor Eriksson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oskar Hauger och Oskar Sandelin, målet för Mangskog gjordes av Pierre Thunberg.

Gunnarskog/Bortan har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Mangskog har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Gunnarskog/Bortan stannar därmed på andra plats, och Mangskog på sjätte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Gunnarskog/Bortan Velen borta på Leksbråten, lördag 4 juni 15.00. Mangskog spelar hemma mot IFK Ås fredag 3 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunneviMangskogs SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.