Hoppa till huvudinnehållet

Fyra nollor i rad för Karlstad Fotboll

Publicerad:
Karlstad Fotboll vann mot Kronan
Karlstad Fotboll vann mot Kronan

Att få hål på Karlstad Fotboll just nu verkar omöjligt. Matchen mellan Karlstad Fotboll och Kronan slutade nämligen 3-0 (1-0). I och med det har Karlstad Fotboll nu fyra matcher i rad utan insläppt mål i division 3 Värmland dam i fotboll.

– Vi gör återigen en riktigt stabil insats. Alla spelare gör ett stenhårt jobb över hela planen. Vi ger inte Kronan någon chans att spela något anfallsspel. Men vi har lite svårt att omsätta våra chanser till mål. När vi får vårt första mål i slutet av första halvlek så kan vi spela mer avslappnat resten av matchen, kommenterade Karlstad Fotbolls tränare Ronny Spjuth.

Det här innebär att Karlstad Fotboll nu har fyra segrar i följd.

Segern säkrades av Karlstad Fotbolls målskyttar, Lovisa Boström, Sofia Carlberg och Märta Lundström Larsson.

Karlstad Fotboll har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kronan har två oavgjorda och tre förluster.

Det här betyder att Karlstad Fotboll ligger på andra plats i tabellen, och Kronan är på tionde och sista plats.

I nästa match möter Karlstad Fotboll Säffle 2 borta på söndag 5 juni 13.00. Kronan möter Råtorp lördag 4 juni 16.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIF Karlstad Fotboll DamKronans FKVåxnäs IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.