Hoppa till huvudinnehållet

Stark första halvlek räckte för Värmlandsbro

Publicerad:
Ämtervik förlorade mot Värmlandsbro

Bortalaget Värmlandsbro stod för en bra första halvlek mot Ämtervik på onsdagen, och ledde med 4-0. Ämtervik lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Värmlandsbro vann därmed matchen i division 5 Värmland västra herr i fotboll.

– Tyvärr ger vi bort matchen i de första 45 minuterna, vi är inte närvarade i den defensiva delen. Offensiv skapar vi otroligt många chanser, men tyvärr sätter vi dem inte. Gör man inga mål och är för gulliga bakåt, så blir det tyvärr förlust, tyckte Ämterviks tränare Cesar Acuna, efter matchen.

Värmlandsbros tränare Johan Edvardsson tyckte så här om matchen:

– Svår match på förhand. Men vi bestämde oss i första halvlek att spela med hög press som gav resultat samt att vi var effektiva på våra chanser. Något svårspelad plan som inte bjöd in till den vackraste fotbollen men mycket stolt och glad över inställning i hela laget idag!

Segern säkrades av Värmlandsbros målskyttar, Ousman Jammeh, Rasmus Karlsson, Erik Kärnström och Alexander Torp Svensson.

Ämtervik har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Värmlandsbro har tre vinster och två förluster.

Ämtervik har nu fem poäng och Värmlandsbro har nio poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Lördag 28 maj spelar Ämtervik borta mot Bäckalund 15.00 och Värmlandsbro mot Värmskog hemma 14.00 på Brovallen.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollLövviksvallenVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.