Erbjudande för dig upp till 25 – gratis att följa NWT:s nyheter

Samhälle
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Samuel Andrésen
Ett unikt erbjudande gör det möjligt för fler unga att ta del av viktiga lokala nyheter från NWT. Många har redan hoppat på – gör det du också!

Gratis läsning gäller för dig upp till 25 år.

Förhoppningsvis har du redan koll på en del av det som vår redaktion producerar och vet att vi är en garant för lokal trovärdig och objektiv journalistik.

I det enorma utbudet av information och desinformation är fri och oberoende press en hörnpelare i vår demokrati. Vi granskar makten och avslöjar missförhållanden och låter olika röster i samhället komma till tals.

Följer du vårt nyhetsflöde får du bättre kunskap om det som händer där vi bor, pluggar och jobbar. Vi berättar om allt från olyckor, avslöjanden, sport, människor till nya krogar och affärer.

Det är mycket som är tråkigt just nu. Krig i Europa och ett tufft ekonomiskt läge i samhället. Men vi på NWT tror på framtiden och att det inte minst i orostider finns ett behov av stark lokal journalistik.

Här skulle jag kunna berätta mer om vårt arbete och hur vi jobbar för att skapa journalistik som gör skillnad och som intresserar fler. Men jag sätter stopp och låter istället våra nyheter tala.

Följ oss på nwt.se.

Här finner du allt om vårt nya erbjudande. Välkommen!

Kasper Norling, redaktionschef