Hoppa till huvudinnehållet

Malin Andersson och Ellen Jensen sänkte Nor/Slottsbron

Publicerad:
IF Kil vann mot Nor/Slottsbron
IF Kil vann mot Nor/Slottsbron

IF Kil vann hemma mot Nor/Slottsbron i division 4 Värmland västra dam i fotboll med 2-0 (1-0). Malin Andersson och Ellen Jensen gjorde ett mål var för IF Kil.

– Det är alltid gott att vinna. Jag tycker att Kil gjorde en bra första halvlek med flera fina kombinationer och farliga målchanser, och till slut kom 1-0 från Ellen Jensen. I halvtid pratade vi om små detaljer i offensiva och defensiva situationer. Med tålamod så kom 2-0-målet av Malin Andersson som debuterade. Många unga spelare gjorde en bra insats. Överlag en bra match trots ett dåligt underlag, kommenterade IF Kils lagledare Ola Fossengen.

Nor/Slottsbrons tränare Fredrik Bergwall tyckte till om matchen:

– Ett stort fall framåt för vår del. Två stolpträffar och ett par chanser ytterligare, så det känns som att det skulle ha varit rättvist om vi åtminstone fått spräcka nollan.

Det var första segern för IF Kil, efter 0-3 mot Emtarna i premiären.

I nästa match möter IF Kil Gunnarskog borta på tisdag 31 maj 19.30. Nor/Slottsbron möter Emtarna lördag 28 maj 11.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland västraFotbollIF KilNor/SlottsbronSannerudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.